Οι νέες τάσεις γυαλιών οράσεως: Μοντέρνοι και δημοφιλή Σκελετοί Οράσεως για το 2021

Το καλύτερο αξεσουάρ που βελτιώνει το στυλ σας άμεσα είναι ένα νέο ζευγάρι γυαλιών οράσεως. Ένα πολύτιμο αντικείμενο που πρέπει να έχει στην συλλογή του κάθε λάτρης της μόδας. Είτε φοράτε γυαλιά οράσεως για να βελτιώσετε την όρασή σας, ή για προστασία από την μπλε ακτινοβολία, είτε απλά χωρίς βαθμούς, για style, τα μοντέρνα και εντυπωσιακά γυαλιά οράσεως μπορούν να ανεβάσουν level στην εμφάνισή σας.

Το 2021 φέρνει πολλές κομψές δηλώσεις ομορφιάς και ευνοεί τα έντονα γυαλιά οράσεως, αλλά αν δεν προτιμάτε τα μεγάλα ή πολύχρωμα σχέδια, φέτος υπάρχουν πολλά ανανεωμένα κλασικά σχήματα που έχουν όμορφο στιλ.

Αποκτήστε μια ιδέα για τη νέα σεζόν με την παρακάτω ανάλυση των πιο πρόσφατων τάσεων γυαλιών οράσεως για το 2021. Συγκεντρώσαμε όλα τα σχέδια γυαλιών ηλίου, γυναικεία και ανδρικά του 2021, ώστε να γνωρίζετε τι είναι must αυτή την χρονιά και πιστεύουμε πως θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών οράσεως.Ποια χρώματα σε γυαλιά οράσεως θα φορεθούν το 2021

Γεωμετρικά σχήματα, λεπτές κατασκευές, μεγάλοι σκελετοί, cat-eye φόρμες και οι διακριτικές λεπτομέρειες είναι στη μόδα  την τρέχον σεζόν τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Επιλέξτε διάφανους σκελετούς για μια ανάλαφρη εμφάνιση ή έντονα χρωματιστά γυαλιά για μια εντυπωσιακή έξοδο. Να είστε θετικοί στις μπλε και κόκκινες αποχρώσεις ή στα λεπτά και ελαφριά χρυσά πλαίσια.

Αυτή την χρονιά επιστρέφουν πολλές δημοφιλείς τάσεις. Όσον αφορά τα χρώματα, οι σκοτεινοί τόνοι δίνουν την θέση τους σε ενδιαφέρον συνδυασμούς χρωμάτων και σε διαφάνειες και διαφανείς παστέλ χρώματα. Τα κορυφαία μοντέρνα γυαλιών οράσεως διαθέτουν funky χρώματα και αρκετά ταρταρούγα. Τα μαύρα, καφέ, διαφανή κόκκινα και μπλε σκελετά είναι επίσης πολύ δημοφιλή.Διακριτικά διάφανα Γυαλιά Οράσεως

Τα διαφανή γυαλιά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις γυαλιών οράσεως για το 2020. Το διαφανές κόκαλο έχει συλλάβει τη φαντασία των σχεδιαστών μόδας παντού και μεταφέρεται σε μια σειρά από ρούχα και αξεσουάρ.

Το λευκό και διαυγές κόκαλο τράβηξε την προσοχή των σχεδιαστών που τα χρησιμοποιούν σε διαφορετικά αξεσουάρ - χάντρες τσάντες, παπούτσια. Τα γυαλιά ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση, με λευκά και τα διαφανή γυαλιά οράσεως να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις αυτής της σεζόν τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Είτε θέλετε να επιτύχετε μια διακριτική εμφάνιση είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε, τα λευκά ή διαφανή γυαλιά θα κάνουν τη δουλειά. Για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον στα γυαλιά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ρούχα ή μακιγιάζ σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις.